Sunday, February 26, 2017

hello

salam hujung Febuari

akak sangat busy tau.
tapi tak bermakna akak rehat jual shaklee.
carier tak berubah dik.

misi nak membantu lebih ramai orang tetap dihati dan akan diteruskan.

apa apa.. please roger me.

019 33 33806

Friday, August 19, 2016

menarik tentang Ostematrix

 
 
Perkara menarik mengenai OSTEMATRIX
  • Ianya sangat mudah ditelan kerana bersaiz kecil dan disalut licin , dan ia juga memberi alternatif kepada mereka yang tidak menyukai susu sebagai sumber kalsium.
  • Tidak berbau
  • Tidak mempunyai rasa
  • Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.
 


so. apa lagi.. laju laju 0193333806
 

Tuesday, August 16, 2016

Kongsi ilmu. Murah rezeki

Nak tau satu cerita tak?
Ada seseorang yg saya kenal rapat,lepas balik  belajar dari sorang cikgu bisnes,saya dok perati

* dia ni kalau pergi mana- mana senang je dapat parking walau tmpt sgt sibuk
*pergi mana-mana,tiba- tiba orang tak kenal bagi senyuman manisss sangat
* pergi mana- mana urusan smooth je
* pergi mana- mana,ada je rezeki masuk
* buat marketing takde la beriya- iya sangat tapi customers tak putus- putus order dengan dia

Oleh kerana terlalu curious,dgn selambanya terus tanya

"Awak pakai ilmu apa tu ?"

Dia jawab,

" Takde ilmu special pun.
Cuma cikgu saya pesan,setiap hari selawat nabi buat la minima 1000 kali.Itu je "

Wowww!

Itu je ceritanya.okayh,bye 😁✌

Friday, August 12, 2016

Delivery sampai depan pintu

Ni salah satu plastik delivery hari ni.
sebab leka nak cari rumah customer sampai salah jalan masuk bebudak baru keluar sekolah. Hahahha.

Amik ko... stuck kat kawasan sekolah almost 20min.
Sebaik customer tak merajuk.

Alhamdullilah. Ari ni rezeki di kajang, seksyen 2 ,seksyen 4 dan depan pkns.

Hari ni juga try poslaju drive thru di bangi.
Awesome weh. Hahaha tak yah keluar kete pon!

Alhamdullilah. Total sale hr ni almost 1k.
Ramai org rebut peluang nak dengan oste.

Esok sy akan ke muar dan kemudian akan ke melaka.

Ada yang nak kirim?
Oste kan ada!

Jgn lepas peluang. Jimat duit pos.hehheehhe

019 33 33 806

Thursday, August 11, 2016

Sakit kepala

Ada beberapa kawan saya selalu je ngadu. Aku sakit kepala dah beberapa hari. Susah sgt. Nak memandu. Nak handle urusan rumah tangga. Belum cerita pasal kerja kat opis lagi. 😢😢😢😢

Sebenarnya saya dulu salah sorang penghidap migrain tegar. Bila kita migrain kita akan jadi sikit panas baran. Ye la tak akan suka di ganggu. Kesian kawan kawan. Kesian anak .kesian suami..

Alhamdullilah. Saya memang consume dua vitamin ni.

Vitamin b saya selalu panggil dalam set happy pills saya.  Oste plak dalam set susu atau kesegaran badan saya.

Sebenarnya vitamin shaklee ni bila kita consume.. masa kita beli .. kita kata sbb badan aku lenguh lenguh..

Percaya tak? InsyaAllah bukan badan lenguh lenguh je yang dapat di selesaikan. Masalah lain pon tanpa kita sedar. InsyaAllah.

Teruskan konsisten.
Eh oste ni ada offer bulan ni..
Jom la rembat.

019 33 33 806
Sentiasa ada stock!